Tror att jag kan allt inför provet imorrn. Och förlåt för att jag har varit oaktiv..

Hej. Har hemkunskapsprov imorrn. Och pappa har förhört mig på allt nu. det kommer nog gå bra. tror jag. Men det var liksom vissa frågo som pappa bah: nääää, gud vilken helt obehövlig, jobbig och konstig fråga. Här ska du svara; det står på förpackninen?!?! Så ja^^ Men allt tycks nog gå bra tror jag. Har haft min sista fiollektion idag :'( Känns både sorgligt och bra. Men aja. Förlåt att jag har varit oaktiv på senaste tiden. Jag tror inte att jag har bloggat sen jag tjata om min födelsedag va? ^^ iaf, Här är det jag fick då:

*Systemkamera nikon d3000
*Kameraväska
*UV-filter
*minneskort
*Tshirt
*Örhängen
*bok "kissar fiskar i vattnet?" (fick den av Sigrid, vem annars x)  ?)
*finfin ring (också av Sigrid)
*strumpor^^ (Sigrid där med)
Va la det då ;) Jag är så nöjd :D


Först så väcktes jag på sängen av Jack, Mika, Ami och pappa. Sen åt vi cheesecake och hade det så trevligt så, sen kom mamma och Emanuel och först då fick jag öppna paketen! När dom väckte mig hade jag fått en bild på ett spöke av Jack i födelsedagspresent :) Och sen typ spela vi yatzy några gånger och det gick skitdåligt för mig. xD en gång fick jag min bonus i födelsedagspresent och en gång fick jag den inte... :( Men aja, sen mötte jag upp Sigrid för en fika ;) och vi såg Ingvar Oldsberg. Sen så gick jag till vinopasta för att äta en supergod middag och sen åkte vi till bion och såg himlen är oskyldigt blå jättebra film!! Och sen åkte jag hem till pappa igen. Det var min födelsedag :) jättelyckad.

Igår gick jag och Sigrid på bio och såg dumma mig hihi, jättebra och jätterolig!!  (vi använde biobiljetten vi fick för att vi var med i arabiska mäns mobbade kroppar) Och i förrgår så såg mamma och jag till det som är vackert. Den jag var statist i. ;) bra. men det märktes ju sååå mycket att Samuel Fröler inte är dirigent egentligen. När han dirigerade så han ju verkligen inte ut som en dirigent. Och när han pratade om musik pratade han om att det var som poesi... typ.
/hejdå Minna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0