Kan ni läsa en hel bok, kan ni väl för fan läsa det här inlägget!:

Hej igen!
Vet ej va jag ska skriva om nu...^^
Igår mötte jag upp Sigrid för hon kom med tåget och jag skulle möta upp henne!
Vi hittade inte varandra först ;) Efter det så ville Sigrid till nån "alalondon"-grej på kulturkalaset som det var nåt slags "designers som inte är designers än", och det lät ju spännande så vi gick dit! ååååh, man ville ju typ bara ha ALLT där! Men det var så himla dyrt ;'O
Så vi bestämde oss för att ha en typ heldag eller helg eller nåt och fixa ihop egna såna där saker!:)
Typ fina tshirtar och smycken! :)
Sedan hittade vi några engelsmän som bara bara sålde massa FUDGE!! :O Hur gott är inte det liksom??
Självklart köpte vi! Och de var fantaastiskt goda alltså!
Sedan vi åkte hem och hämtade Bella (Sigrids hund) hos en person som hade tagit hand om henne. Och när vi kom hem blev det TYPISK TONÅRSMAT: makaroner, ost, citronpeppar (vi hade ingen salladskrydda!), chilisås! Haha, vi hade valt ut EN makaron som inte var kokt som vi la bland de andra färdigkokta, och den som fick den makaronen skulle få en kram av den andra personen! :P Sigrid fick den!
Efter det åt vi fudge! Och åååååh, så gott..... mmmmm...
Sen blev klockan väldigt mycket så jag var tvungen att skynda mig in till stan, Sigrid var tvungen att gå ut med Bella först, men vi hamna på samma vagn ändå :D Jag var tvungen att gå av vid Brunnsparken fast jag skulle till Valand för jag hade min cykel i Brunnsparken... För på Götaplatsen skulle jag möta upp Janina för vi skulle se Amanda Jenssen! Har inte riktigt lyssnat på hennes låtar men de och hon är bra :) Vi fick faktiskt riktigt bra platser också, nästan längst fram! Det trodde man ju inte när jag kom typ 25 minuter för sent... (vi skulle träffas en halvtimme innan, men det blev 5 minuter innan...) Det var folk överallt så jag kom knappt fram med min cykel ju!!!! Sedan stannade vi lite till där och åt glass. :) Sen började teddybears spela, men de kolla vi inte direkt på. ;)
Också kom Janinas pappa och hämtade Janina och jag skulle cykla hem i typ ÖSREGNET! Fat jag cyklade hem till Josefine, där var min mamma också, och så fick vi te där och jag lärde mig hur man gör maskar av garn :D
Också gick vi hem och sov sen!

Alltså, jag stör mig på att det inte går att ladda upp bilder!!!!:O Vad har hänt liksom?

Isåfall får det bli en bild som jag redan har lagt upp en gång bara för att jag tycker att det är så tråkigt med bloggar utan bilder!


orginalbilden som jag piffa till med en regnbåge som jag glömde lila på! :O fy, fy!


Hejdå! /Gurka


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0